Girls For Peace


  Sve o filmovima

  Share
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Posts : 16
  Join date : 2009-04-28

  Sve o filmovima

  Post  Admin on Tue Apr 28, 2009 12:58 pm

  Isto kao i za muziku
  avatar
  g4p.Vanjica
  Player
  Player

  Posts : 191
  Join date : 2009-04-28
  Age : 27
  Location : Kikinda

  Re: Sve o filmovima

  Post  g4p.Vanjica on Mon May 04, 2009 3:35 pm

  Taken (2008)


  Kažu za ovaj film da je jedna od najboljih akcija koja se pojavila prošle godine. Bivši vojnik koji putuje kroz Evropu kreće u nemoguću misiju kako bi spasio svoju ćerku, otetu od strane trgovaca belim robljem.

  Film je režirao Pjer Morel koji je odgovoran i za jedan od boljih filmova, “Predgrađe 13″ (Banlieue 13), iz kojeg verovatno mnogi pamte početnu “parkur” jurnjavu. Producent filma je Lik Beson, koji je i pisac scenarija zajedno sa Robertom Markom Kejmenom.  Film ostavlja bez texta...

  Jord4N
  Napredan clan
  Napredan clan

  Posts : 23
  Join date : 2009-04-29
  Age : 27
  Location : Kikinda

  Re: Sve o filmovima

  Post  Jord4N on Wed May 27, 2009 2:22 am

  Angels & demons

  mrzi me da kachim sliku, dobicete je , ako vam je bash neophodna.
  film je radjen na fazon Davinchijevog koda...tako da je zanimljiv ^^.

  Bye, Bye Smile
  avatar
  g4p.Vanjica
  Player
  Player

  Posts : 191
  Join date : 2009-04-28
  Age : 27
  Location : Kikinda

  Re: Sve o filmovima

  Post  g4p.Vanjica on Thu Jun 18, 2009 2:41 am  Žanr: komedija, drama, fantazija
  Glavne uloge:

  Dženifer Garner (Jannifer Garner), Mark Rufalo (Mark Ruffalo), Džudi Grir (Judy Greer), Endi Serkis (Andy Serkis), Keti Bejker (Kathy Baker)
  Scenario:

  Džoš Goldsmit (Josh Goldsmith), Keti Juspa (Cathy Yuspa)
  Producenti:

  Suzan Arnold (Susan Arnold), Tod Garner (Todd Garner), Džina Metjuz (Gina Matthews)
  Režija: Gari Vinik (Gary Winick)

  SINOPSIS

  Za mnoge ljude trinaesta godina kao da je bila juče - tako je i sa Dženom Rink. Godina je 1987. i Džena ima 13 godina. Problem je u tome što ona želi da što pre odraste. Roditelji je guše, ne prihvataju je glavne devojke u školi, a dečko koji joj se sviđa jedva da zna njeno ime. Najviše vremena provodi sa najboljim drugom i komšijom Metom. Za svoj 13. rođendan pravi žurku i poziva glavne devojke iz škole, ali žurka je katastrofa. Svi je napuštaju, dok ona ostaje sama u ormanu zbog igre "Sedam minuta u raju" i zamišlja svoju želju: samo kad bi mogla da poraste, imala bi život kakav je oduvek želela. Neverovatno, ali njena želja se ostvaruje.

  Sledećeg dana je 2004. godina i njoj je 30 godina. Ona je uspešna poslovna žena (Dženifer Garner) sa predivnim stanom na Petoj aveniji. Konačno je "kul" i popularna. Međutim, ona ne zna kako je došla dotle. Uplašena i istovremeno očarana svojim novim životom, Džena shvata da nešto nedostaje - Met (Mark Rufalo). Iznenađena je što njih dvoje više nisu u kontaktu i saznaje da je on pred veridbom. Džena shvata da sve što ima zapravo nije dovoljno i pokušava da dobije drugu šansu od svoje prve ljubavi. Sada najviše želi da nije kasno za sve.

  O FILMU

  Prilikom probnog snimanja članovi ekipe podelili su svoja iskustva iz tog perioda odrastanja. "Svi se sećamo kako smo hteli da budemo loši i da radimo stvari onako kako mi to želimo, ne slušajući druge čak i kad smo znali da nismo u pravu", kaže Garnerova. "Dugo sam bila nespretna. Nikad nisam nosila "kul" odeću i nosila sam naočare sa velikom dioptrijom." Rufalo kaže: "Kao svaki tinejdžer, želeo sam da budem neko drugi i da sam na nekom drugom mestu."

  U filmu ima dosta muzike iz osamdesetih. Najupečatljivija je igračka scena uz prepoznatljivu pesmu "Thriller". U toku žurke koju organizuje Dženin modni magazin "Poise" ona pokušava da "digne" atmosferu. Kada je počela da igra, svi su se opustili, napustili su svoje izveštačene poze i počeli da igraju. Dosta toga podseća na osamdesete - od pop ikone Madone, preko Rika Springfilda i Pet Benatar, sve do prepoznatljivih slengova iz tog perioda kao što su "grody" i "gag me with a spoon".

  Većina glumačke ekipe odrasla je tokom osamdesetih. Rođeni Njujorčanin, Vinkler je bio srećan što se film snimao u tom gradu. Garnerova se navikla na snimanje u Njujorku; nakon serije "Alijas", bila je pripremljena na gužvu koja se okupljala oko nje gde god se nalazila: "Na sreću, od snimanja serije "Alijas" imam iskustva sa snimanjem scena na otvorenom, tako da mi je bilo mnogo lakše da sve to podnesem."

  Sponsored content

  Re: Sve o filmovima

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Fri Jan 18, 2019 12:08 pm