E kao shto i sami znate ja sam BoNITo....Zovem se Stefan Zikic 90 sam godishte iz Aleksinca inache osnivach klana g4p.Ovaj klan sam osnovao iz jednog razloga,a taj razlog samo znaju igrachice ovog klana...U pochetku su bile samo tri devojke i zvale su se GnD | vanja,nina i kristina ...ubrzo je za to vreme u klanu ushla josh jedna devojka marija .... posle nekoliko cw-a,mix-a i treninga odluchile su da promene ime klana tako da sam morao da ih pitam za predloge i stavim na glasanje njihove predloge.Predlozi su bili GnD,snakes,angels i g4p.Posle glasanja g4p je imao najvishe bodova tako da su promenile ime taga.Kada su josh bile samo njih chetiri u klanu ja sam igrao za njih cw partije poshto nismo mogli da nadjemo josh jednu devojku.Za devojke nisu igrale loshe sobzirom da su igrale protiv mushkih klanova.Posle nekog vremena marija je rekla da ne mozhe vishe da igra zato shto mora da sprema prijemni i zato je izashla iz klana.U tom vremenu kada je marija izashla iz klana ja sam se trudio da ih sve vishe zovem na mix-eve na kojima sam ja bio pozivan.Trudile su se i pokazale su interesovanje.Poshto su pochele cheshce da igraju cw mecheve morao sam da pozovem mog timskog igracah NrG-a poshto ni ja nisam mogao stalno da igram,on im je isto dosta pomogao.Posle nekog vremena u klan je doshla josh jedna devojka sandra lako se uklopila u sve i krenula da igra...Od skoro imamo josh dve devojke u klanu Maju i NancY.Tako da ih sada trenutno ima shest:Vanja,Nina,Kristina,Sandra,Marija i Nevena.Tako da videcemo kako ce se stvari odvijati za sada su dobre.Dobro se pokazuju na treninzima i na cw mechevima isto toliko su dobre i na mix mechevima. Osnovao sam ovaj klan isto da bih proverio svoje veshtine da vidim koliko sam dobar kao trener.Pokazujem im moje taktike koje ja koristim i videcemo na shta ce to da ispadne E A EVO SADA SHTA SE DESHAVA:Mene g4p vishe ne voli dizhu bunu Pochele su sve vishe i vishe da me mrze (a to najvisahe izrazhava Vanja) , Nina izostaje nema je na cw mecheve ni na treninge , Kristina je dobra osoba , a ove ostale devojke Sandru,Mariju i Nevenu josh ne znam toliko dobro tako da videcemo u buduce kako ce da se odvija sve ovo JA SE ZAHVALJUJEM SVIMA KOJI PODRZHAVAJU OVAJ KLAN JER MI JE STVARNO DRAGO ZBOG OVE DEVOJKE SHTO IGRAJU I NADAM SE DA CE DA VEZHBAJU I DA CE IGRATI SVE BOLJE I BOLJE. . . ja sam ih spojio tako da ako me i izbace ja cu ih tajno posmatrati jer ce mi biti drago da su opstale i bez mene jer su mi sve drage
+2
g4p.Vanjica
BoNITo
6 posters
BoNITo . . . g4p
BoNITo- Napredan clan
- Post n°1
BoNITo . . . g4p
g4p.Vanjica- Player
- Post n°2
Re: BoNITo . . . g4p
Treneru... A sto ja to najvise izrazavam? To nije istina, cista laz... :S Mislim da bi trebao da znas da te nas tri: Kris, Nina i JA, najvise volimo! :S Jbg, dodje nekad do nekih nesuglasica, ali sad, sta je tu je... Resi se...
ShMeLe- Nov Clan
- Post n°3
Ja ti cestitam na klanu i na takwim misicima )
kungen SiCk?!- Zaljubljen
- Post n°4
hahahahahaha bonito je ceo u misicima... ma nema mnogo je jak... u to moze da se slozi i koske... i da hvala ti sto si nam pomogo da sastavimo ovaj sator...
g4p.Vanjica- Player
- Post n°5
SATOR????kungen SiCk?! wrote:hahahahahaha bonito je ceo u misicima... ma nema mnogo je jak... u to moze da se slozi i koske... i da hvala ti sto si nam pomogo da sastavimo ovaj sator...
- Post n°6
ma ne bre sator!!! nego sator...
g4p.Vanjica- Player
- Post n°7
U cemu je razlika???
- Post n°8
pa u satoru ljudi spavaju kad kampuju a u satoru ljudi sede kad pada kisa... kapiras???
g4p.Vanjica- Player
- Post n°9
Hahahahhahaha... Naravno... xD
NrG- Newbie
- Post n°10
Bravo Zikicu na detaljnom objasnjenju...... hehe,da nije bilo mene,nista ne bi bilo od ovoga :PPP.
BoNITo- Napredan clan
- Post n°11
HAHAHAHAHAHAHAHAAHA coco kakav je ovo spam od random paberi ? XD hahahahaha
c0ca=citer=admin- Nov Clan
- Post n°12
random paberi ?!
ja kad sam ownao ovog buckastog cocu u cs ti decko jos nisi znao da moze da se kupuje na brojke !! hahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaha
ja kad sam ownao ovog buckastog cocu u cs ti decko jos nisi znao da moze da se kupuje na brojke !! hahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaha